OPLEV EUROPAS FØRENDE PRODUCENTENS MOSO BAMBUS ØKO-GULVE OG ANDRE BÆREDYGTIGE BYGGEMATERIALER SLIDSTÆRKE,MILJØVENLIGE OG TOP KVALITET MED GARANTI OP TIL 30 ÅR

BEMÆRK: FOR FØRSTE ORDRE OG TIL VORES FASTE KUNDER TILBYDER VI GRATIS LEVERING UANSET ORDRENS VÆRDI HVIS DER BESTILLES MINDST AF 25 M2 GULV ELLER ANDRE BAMBUS PRODUKTER . OGSÅ VI TILBYDER GRATIS LEVERING AF TILBEHØR OG VEDLIGEHOLDELSE PRODUKTER MENS KUN FOR ORDRENS VÆRDI MINDST AF 5000 KR. DET BETYDER AT DER SKAL BESTILLES TILBEHØR OG VEDLIGEHOLDELSE PRODUKTER MINDST FOR KR. 5000 FOR AT FÅ GRATIS LEVERING.

Byg-ecohome.dk er en leverandør af smukke, økologiske venlige og bæredygtige indendørs og udendørs bambus plankegulve, parket og erhvervs bambusprodukter. Vi er officielle forhandler i Danmark for virksomhed Moso International fra Holland og dermed tilbyder et stort udvalg af miljørigtige premium byggematerialer herunder indendørs bambus plankegulve og parket,bambus beklædning, paneler og plader, massive terrassebrædder og andre udendørs bambusprodukter: solide paneler, bjælker, finer, facadebeklædning, hegnplader, tilbehør. Oplev bambus materialer som er slidstærke, miljøvenlige og top kvalitet. Tag et kig i vores netbutik og se det store sortiment af unikke MOSO® bambusprodukter: smukke designs i forskellige konstruktion, farver, konfiguration og stilarter. 

BAMBUS PRODUKTER ER BLEVET UTROLIGE POPULÆRT LIGE PLUDSELIG. NU SER VI DET MERE OG MERE I DE DANSKE BOLIGER OG DET ER DER OGSÅ EN GOD GRUND TIL, FORDI DET ER NEMLIG UTROLIGE FLOT OG UALMINDELIG SLIDSTÆRKT. DESUDEN ER BAMBUS PRODUKTER MILJØVENLIGE, DA BAMBUS HØSTES UDEN AT RØRE RODNET MENS ALLE ANDRE TRÆSORTS OMSKÆRE,S ALTID VED AT ØDELÆGGE TRÆERS RODNET OG DERMED VÆSENTLIG FORMINDSKE ANTAL AF VERDENS NATURLIGE SKOVE. DERFOR ER BAMBUS I VIRKLIGHEDEN DEN NATURLIG “UENDELIG” RESSOURCE MED EVIGT BÆREDYGTIGHED FOR DE MILJØRIGTIGE BYGGEMATERIALE TIL DANSKE BYGGEMARKED BÅDE TIL HJEMMET OG ERHVERVS BOLIG.

MOSO International B.V. er specialist i udvikling af innovative og trendsættende bæredygtige bambus byggematerialer.

Vores producent Moso International BV er en af verdens førende indenfor udvikling af innovative, bæredygtige  miljøvenlige bambus produkter: gulve og byggematerialer  til indendørs brug (bambus plankegulve og parket, paneler,finer, plader og tilbehør ) og til udendørs brug (bambus beklædning, solide plader, terrassebrædder, hegnplader, dækker & bjælker). Dermed vi tilbyder et stort sortiment af MOSO bambus gulve og byggematerialer til dine forskellige behov det kan være alt fra hjemme byggeopgaver til industriprojekter som du kan bestille med at kontakte til os. Der er ingen andre bambus varer producerende virksomheder i verden, der kan matche Moso brede sortiment der er i top højest kvalitet.

Der er ingen andre selskabs tilgængelig i hele verden som er Moso International BV der matcher den brede – og stadig voksende – sortiment i top kvalitet bambus design og konstruktion produkter både til private og erhvervs brug som er de moso art bambustræ økologiske-venlige, miljørigtige og bæredygtige produkter: plankegulve, parket og terrassebrædder, dækning materiale, bambus paneler, bjælker, plader m.m.

Vores producent Moso International BV, som en af pionererne i bambusgulve, har vokset sig til at blive den globale A-mærke kendt for at tilbyde den højeste kvalitet inden for bambus gulvbelægning, herunder et produkt garanti op til 30 år. Efter høst, behandles stænger i bambusgulve brædder med et meget elegant linje mønster.

Dette er med til at give Moso bambus gulve et æstetisk look, som gør at du ikke kan undgå at lægge mærke til den skønheden.

Kombineret med det store udvalg af smukke stilarter og farver, er der altid en Moso bambusgulv valgmulighed som vil matche dine præferencer http://www.moso.eu/en/bamboo/bamboo-benefits

BAMBUSGULV ER DET NYE, MILJØVENLIGE GULVTYPE FORDI BAMBUS ER DEN BEDSTE KILDE TIL AT PRODUCERE MILJØRIGTIGE BÆREDYGTIGE ØKO-MATERIALER

ER DU MILJØBEVIDST, ER BAMBUSGULV DET OPLAGTE MILJØRIGTIGT VALG FORDI DE FLESTE AF VORES BAMBUS PRODUKTER ER CO2-NEUTRALE OG ER MEGET MERE BÆREDYGTIGT MILJØVENLIGT BYGGE MATERIALE END ANDRE TRÆER. BAMBUS VOKSER MEGET HURTIGT OP TIL 1 METER OM DAGEN OG FRIGIVER MERE ILT END ANDRE TRÆER MENS DET VOKSER OP. DERFOR ER BAMBUS DET BEDSTE ØKO-VALG TIL HJEMMET OG ERHVERVS BOLIG.

BAMBUSGULVE I DANMARK

Salget af bambusgulve er vokset eksponentiel i løbet af de sidste rakker år, og det er nemt at se hvorfor. Bambus er attraktiv, overkommelig, holdbar, tilgængelig i snesevis af farver, og den dyrkes og høstes på en miljømæssige forsvarlig måde. 

Bambusgulv er meget slidstærkt og er forholdsvis en ny træsort på det danske og skandinaviske marked. Når man taler om bambusgulv, tænker man på en bambuspind der støtter en blomst ude i haven, men bambus, i forbindelse med gulv er noget helt andet. Der er ingen former for gulvbelægning der kan slå bambusgulve, som er in og som danner trends i vort moderne samfund. Vi forbinder hårdt træ med eg på de skandinaviske breddegrader, men bambus er mere hårdt end egetræ. Så der er virkelig tale om et ‘hårdtræsgulv’ som er slidstærkt og modstandsdygtigt overfor ridser, hakke og almindelig slidtage. Et massivt gulv der er vedligeholdt, er også en salgsparameter den dag du skal sælge.

BygogHjem er en informations & vejlednings side. Deres mission er at hjælpe den almindelige danske borger med de svære valg der ofte kan være forbundet med byggeri og hjemmet. På siden finder du mange informationer og råd, der sikrer at du altid træffer det bedste valg.

Kilde: https://www.bygoghjem.dk/haandvaerk/renovering/bambusgulv  

Bambus er blevet utrolig populært lige pludselig, nu ser vi det mere og mere i de danske hjem og det er der også en rigtig god grund til. Det er nemlig utrolig flot og ualmindelig slidstærkt.Gulvene lavet af bambus, som udover at være en smuk og naturlig gulvbelægning, også et af verdens mest bæredygtige byggematerialer. Bambus vokser lynhurtigt, kan dyrkes uden kunstvanding og uden brug af gødning og insektgifte. Planten har fine jordforbedrende egenskaber og optager fire gange så meget CO2 som almindelige træer. Et bambusgulv har en styrke, der er højere end de hårdeste træsorter fx eg, og er samtidig modstandsdygtigt overfor fugt.  Du kan læse mere om bambusgulv her: https://www.energihjem.dk/bambusgulve

MOSO TILBYDER SNESEVIS AF BAMBUS GULVBELÆGNINGS MULIGHEDER, DER ER OPDELT I FORSKELLIGE KOLLEKTIONER

Dynamic Kollektion har  de bedste bambus gulve til private boligsektoren.

De evige Grand Kollektion med Eternal Kollektion består af bambus gulvbelægning lavet med ekstra lange og brede brædder.

Outdoors Kollektion er de stærkeste bambus byggemateriale til udendørs brug for eksempel en åben terrasse i hjemmet eller for de offentlige bygninger som fabriker, stadion, hoteller, teatre, koncert og musik åbnet haller og andre private og industrial bygninger.

Miljøvenlige MOSO bambus fordele er bedste i sammenligning med andre træmaterialer på mærket

Alle MOSO bambus gulvprodukter og bambus byggematerialer er miljøvenlige og C02-neutrale 

Alle vores bambus gulve og byggeprodukter  har CE og FSC certifikationer som er den verdens førende skovforvaltnings standarder og hermed levere bambus produkter af den højeste kvalitet, med et produkt garanti på op til 30 år. MOSO bambus gulve og byggemateriale er også et sundt valg, da de er anti-statisk og anti-allergifremkaldende, hvilket letter et sundt indendørs miljø.

Derfor, har vi en stor variation af økologisk-venlige, bæredygtige og slidstærke bambus gulve og andre indendørs, semi-og udendørs miljørigtige byggematerialer til anvendelse i industrielle og private byggeri.

Vi har ingen lagerbinding og ingen fysiske forretninger, så derfor behøver vi ikke have samme høje priser som de fysiske byggemarkeder og gulvbutikker, da alle gulve sendes direkte fra vores leverandør MOSO lager i Holland, der har flere års erfaring med fremstilling, levering og pleje af bambusgulve og andre bambus produkter.

Alle slags af bambus gulve og andre bambus byggematerialer som vi har til salg du kan finde ved at trykke her på WEB-BUTIKKEN hos byg-ecohome.dk.

MOSO BYGGEMATERIALE ER NYE MILJØRIGTIGE PRODUKTER FOR DANSK BYGGEBRANCHEN

Takket være sin høje slidstyrke er bambus det ideelle miljøvenlig materiale til industrielle og almene boligbyggeri.

MOSO producerer også erhvervs bæredygtige bambus byggematerialer af højeste kvalitet, der opfylder de højeste tekniske, funktionelle og æstetiske krav på vestlige markeder.

Et bambusgulv er ekstrem slidstærk og formstabilt. Efterhånden har bambus som materiale nemlig vundet stort indpas i byggebranchen og møbelindustrien – og det er ikke uden grund. Bambus har nemlig egenskaber ud over det sædvanlige. Når det kommer til gulve og slidstyrke, er bambus ganske enkelt i en klasse for sig. Bambus har nemlig en overflade, som overgår langt de fleste træsorter, der bruges til gulve, når det kommer til hårdhed og slidstyrke. For eksempel er bambus hårdere og mere slidstærkt end både bøg, eg og ask. Denne slidstyrker sikrer dig et holdbart gulv med en lang levetid. Slidstyrken er samtidig medvirkende til, at et bambusgulv er særdeles velegnet både til private boliger og til erhverv – for eksempel på kontorer, skoler,biblioteker og i motionscentre osv.

På grund af sin lange erfaring i bambus industri, Moso er i stand til at udvikle unikke, skræddersyede bambus designløsninger som møde usædvanligt høje krav til kunder fra industrien for erhvervs produkter fordi i industribygninger, såsom togstationer, fabrikker, stor butikker og lager, boliger og offentlige bygninger er det vigtigt, at der anvendes kun de rigtige bæredygtige og miljøvenlige produkter samt at belægningerne er tilpasset den belastning, som byggemateriale skal kunne tåle.

Om de alle bæredygtige og miljøvenlige Moso bambus produkter for brug til privat bolig og til industrier byggeprojekter som vi har for at leverer både til private kunder og vores erhvervs byggebranche du kan læse med at klikke her Erhvervs Bambus Produkter og her MOSO® Bamboo N-finity  samt her MOSO® Bamboo Solid Paneler og her om MOSO® Bamboo Solid Bjælke

Også, venligst læst om den Bamboo UltraDensity® new unik gulvprodukt som MOSO udviklet en virkelig ny økologisk og holdbar løsning til naturgulv til indendørs eller semi- og udendørs applikationer for private og erhvervs brug hvor der skal anvendes tung gulvbelægning.

OR AT FÅ OVERBLIK AF ALLE BÆREDYGTIGE GULVMODELLER OG ANDRE BYGGEMATERIALER VENLIGST TRYK NEDENFOR PÅ DEN ØNSKENDE KATEGORI

Besøg vores webbutik ved at trykke her:  byg-ecohome.dk for at få et rigtig blik på de alle bambus gulve modeler og andre bæredygtige bambus produkter  som vi tilbyder i vores store sortiment af økologisk venlige og bæredygtigt Moso bambustræ art.

For en fuld oversigt over alle bambus gulve og andre bambus byggemateriale henvises til Moso hjemmeside her: https://www.moso.eu/en/bamboo-products

KÆRE KUNDE

Du har sikkert hørt om persondataforordningen som trædet i kraft d.  25.maj 2018. Hos Byg-ecohome.dk gør vi os umage for at følge gældende regler og love for god markedsføring. Derfor sender vi kun nyhedsbreve til modtagere, som selv har valgt at tilmelde sig.

Vi har lavet ændringer i vores privatliv- og persondata politik så du får et bedre overblik over hvilke data, vi behandler. Vi oplyser i højere grad om hvad dine data benyttes til, hvordan de indsamles og hvordan vi behandler dem. Alt dette kan du læse mere om i vores persondata politik her: Fortroligheds og Cookiespolitik.

NYHED !!!: VI HAR ÅBNET NY ANDEN ONLINE BUTIK . Venligst besøg også vores ny online butik med at trykke her: BAMBUS HAVE OG BOLIG BYGGEPRODUKTER der vi tilbyder et meget bredt sortiment af vores øko-venlige og bæredygtige bambus have produkter: Rullehegn, Stokke,Have Porte,Hegn Paneler,Palm Stråtag, vedligeholdelses og andre miljørigtige bambus have produkter.