Ofte Stillede Spørgsmål om Bambusgulve og Handelsbetingelse.

Hos Byg-ecohome.dk vil vi rigtig gerne gøre det nemt for vores kunder til at handle med os.

Vi har derfor samlet en række af de oftest stillede spørgsmål indenfor bambusgulve og handelsbetingelse:

Køb af varer

Vi vil anbefale at før fortage et køb at man grundigt læser om Handelsbetingelser her: https://bambus.byg-ecohome.dk/handelsbetingelser

Er det muligt at hente sin ordre på jeres adresse?

Svar: Nej, da varen i general leveres direkte fra vores leverandørs BambooTouch lager i Holland til din levering adresse. Og kun nogle gang da vi har købt bestilte varer forvejen vil der muligt at hente dine bestilte varer på vores adresse i Esbjerg.

Kan jeg få oplyst et track & trace nummer på min ordre?

Svar: Hvis din ordre bliver afsendt med et track & trace nummer, så vil du modtage en separat e-mail med dette, når din ordre er afsendt.

Der var en faktura fra BambooTouch med i pakken, da min ordre blev leveret?

Svar: Det er korrekt – vi sender din faktura, som en PDF-fil, til din e-mail adresse, når vi har modtaget din ordre, mens  da varen leveres direkte fra vores leverandør BambooTouch i Holland til din levering adressen så vil du få faktura fra BambooTouch med i pakken.

Yder I prisgaranti på jeres varer?

Svar: Vi har de bedste prise på markedet, men desværre ikke mulighed for at tilbyde 100% prisgaranti, men vi holder selvfølgelig hele tiden øje med vores priser og justerer dem løbende for at være konkurrencedygtige.

Installere I også gulve?

Svar: Nej, vi udfører ingen installationer, men vi vil opfordre vores kunder selv installerer det købte gulve med at bruge vores installations vejledninger. Du kan finde dem med at tryk her Installation og Behandling ellers er det bedst til at bruge professional gulvbelagning virksomheder.

Jeg oplever en fejl, når jeg forsøger at købe noget på jeres side?

Svar: Start altid med at forsøge på ny fra en anden browser (Google Chrome, Mozilla Firefox o.l.). Vær også opmærksom på, at nogle arbejdspladser kan have blokeret for visse ting, hvilket nogle gange kan forhindre, at et køb kan gennemføres. Hvis du konsekvent oplever fejl, vil vi anbefale at du forsøger igen fra en anden computer. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice med at skrive os på email, for at hører om der skulle være nogle akutte problemer med vores hjemmeside. 

Kan jeg, som privatperson, købe varer på faktura?

Svar: Jeg vi udsteder altid faktura ( undtagen nå man købe direkte via vores net butik fordi man få e-mals bekræftelse med fakturering beskrivelse for de købte varer)  for alle kunder fordi nogle kunder foretrække at betale via bankoverførsel, og fordi for alle bestilte varer skal vi modtage forudbetaling fra kunder, da vores leverandør kræver altid fra os 100 % forudbetaling for hele ordren, derfor er vi også er nødsaget til at gøre det samme for at få leveret bambus produkter til vores kunder uden forsinkelse.

Levering og modtagelse af varer

Hvor hurtigt afsender I min ordre?

Svar: Vi ordre at afsender varer direkte fra vores leverandørs lager i Holland efter vi har modtaget forudbetaling fra kunde. General leveringstiden af vores varer er 5-10 hverdage da alle varer afsendes fra Holland kun after vores producent MOSO fik overført din ordres penge fra os . Alle varer der bliver vist på byg-ecohome.dk er på producents lager i Holland klar for afsendelse til kunden, og udsolgte varer i generelt vises derfor ikke. 

Hvordan man kan tjekke at forsendelsen er ikke beskadiget ?

Svar: Da alle varer afsendes direkte fra vores producent lager i Holland, så kunden er selv ansvarlig for at tjekke den leveret forsendelsen er beskadiget eller om der er fugtindhold, farveforskelle osv. Derfor skal kunden selv sørge for at tjekke pakker . Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven og da vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Så, det er nok hvis man bare tjekker at de leveret pakker ikke er beskadiget, åbnet eller fugt mens  selvfølge er det kun din ansvar og bestemmelse hvordan du vil får tjekket de leveret pakker.

En vare jeg har modtaget, lader til at være blevet beskadiget under transporten?

Svar: Ved modtagelse af gulvet venligst kontrollér om mængde og produkt stemmer overens med det bestilte samt kontrollér om varen har fået transportskade, i givet fald, giv straks chaufføren besked herom. Hvis du kan se, at forsendelsen er blevet væsentlig beskadiget, når denne bliver udleveret til dig, skal du nægte modtagelsen og give lastbilens chauffør forsendelsen med tilbage. 

Hvis som del / stykker af varer er skadet kunden kan finde ud hvad man skal gøre i Handelsbetingelser med at trykke her https://bambus.byg-ecohome.dk/handelsbetingelser og læser afsnitten om at: Hvis varer er skadet. Brev til at anmode om beskadigede varer udskiftes.

Nogle gange opdager man først en beskadiget vare, når lastbilen er kørt igen, og i disse tilfælde er det vigtigt, at du reklamerer til vores kundeservice med det samme. Hvis ikke der reklameres med det samme, kan du risikere, at reklamationen bliver afvist.

Hvilket garanti får man for gulv kvalitet ?

Svar: Vores producent BambooTouch have angivet garanti for høj kvalitet af deres alle bambus gulve ifølge den europæiske kvalitets standard CE krave og garantilove. 

Er det muligt at få ekspres leveret en ordre?

Svar: Vi kan tilbyde særlige forsendelsesformer, herunder ekspres levering, så ordren bliver afsendt fra vores producents eksterne lager i Holland hurtigst muligt og vil typisk blive leveret i løbet af 1-3 hverdage.Venligst tage hensyn at for ekspres levering vil vi opkræve yderlige beløb.

Opbevarings regel ved modtagelse
Venligst husk at anbringe pakkerne i et opvarmet rum (ca. 18-20 gr.) med en relativ luftfugtighed på 45-65 % hvor de skal opbevares mindst 1-2 days før de skal installeres. 

FAQ: Alt om Bambus Gulve

Er bambus gulv lige så hårdt og slidstærkt som andre former for gulvbelægning?

Absolut, alle bambus gulve er slidstærkt og dermed man få op til 30 år garanti. Regelmæssig almindeligt presset eller siden pressede bambus gulv er endda en smule hårdere end eg, fyr og andred slags træsorte så gulvet vil holde frem meget lang tid. Desuden er alle BambooTouch bambus gulv har et meget tykt toplag, hvilket betyder, at hvis ønsket gulvet kan slibes adskillige gange over tid.

Hvordan skal bambus gulv være færdig?

I det væsentlige kan alle almindeligt anvendte træ behandling produkter også anvendes til bambus. Valget af en bestemt finish (olie, lak, voks, etc.) til en bambus gulv er primært bestemt af de krav, som forbrugerne har med hensyn til hårdhed, glans, farve og vedligeholdelse. For yderligere oplysninger henvises til behandling https://bambus.byg-ecohome.dk/installation-og-behandling sektionen på denne hjemmeside. 

Er bambus et miljøvenligt valg? Er bambus skove fældes for produktionen af ​​bambus gulv?

Faktisk opskæring af bambus er den vigtigste økologiske argument, der gør bambus så unik. Hvert eneste år moder planten udvikler mange nye bambus stængler, der vokser til deres fulde længde på op til 20 meter i kun et par måneder. Derfra tager det stilken omkring 5 år at få den nødvendige hårdhed til brug i holdbare produkter. I en veldrevet, moden bambus plantage den 5 år gamle stængler kan derfor høstes hvert år, samtidig med at størrelsen af ​​skoven intakt. For mere information om øko-venlighed af BambooTouch bambus produkter skal du gå til afsnittet bæredygtighed https://bambus.byg-ecohome.dk/baeredygtighed af dette websted.

Er panda bjørnen truet af produktionen af ​​bambus gulv?

Overhovedet ikke. Man skal forstå, at panda bjørne (både den lille panda og kæmpen panda) bor i de bjergrige områder i midten af ​​Kina, hvor de primært bruger de lavere arter af bambus som den vigtigste fødekilde. Således bor de langt væk fra de områder, hvor de gigantiske BambooTouch bambus arter, der anvendes til fremstilling bambus gulv, vokser. Desuden er de BambooTouch bambus arter, der ikke engang anerkendt som fødevarer af panda bjørne. Så produktionen af ​​Moso bambus gulvbelægning tilbyder absolut ingen fare for panda!

Hvordan kan en flad bambus gulv bord foretages fra runde og hule bambus stilk?

Kort sagt, stængler den er opdelt i forskellige strimle, der er flået og høvlet at erhverve rektangulære lige strimle. Disse strimle kan behandles på forskellige måder for forskellige farver, og derefter presses sammen til en bambus gulv bord. For en fuld forklaring af produktionsprocessen henvises til følgende side https://bambus.byg-ecohome.dk/produktions-process

Hvad er strandvævet bambus gulv?

Strandvævet bambus er en særlig type af bambus gulvbelægning, hvor rå bambus strimle komprimerer under højt tryk for at skabe et gulv med en hårdhed overlegen tropisk hårdttræ arter. Strandvævet bambus gulve har en elegant tilfældig linje mønster, som er værdsat af mange kunder. Vores producent BambooTouch anvender udtrykket “high density” for sin strandvævet bambus gulve, og tilbyder denne stil i de fleste af sine produktgrupper.

Hvad er forkullede bambus gulv?

Forkullede bambus gulv er betegnelsen for bambus gulve fremstillet af strimle, der er dampet at erhverve en lys brun farve.