Erhvervs Bambus byggematerialer er nye og miljørigtige produkter for den Danske byggebranche!

MOSO® Bambus miljøvenlige og bæredygtige erhvervs byggematerialer: Bjælker,Paneler & Finder

Moso International BV vores producent fra Holland er velkendt i hele verden for deres topmoderne designs og gode kvalitet bambus erhvervs byggeprodukter.

Der er 100 % kvalitets garanti på alle deres bambus gulve,bygnings materialer og andre bambus produkter, som især er tilpasset til Danske byggestil og klima.

Vi leverer Europas førende, økologiske bambus gulve, beklædning materialer og andre bambus byggeprodukter, som er slidstærke, miljøvenlige og er i topkvalitet, og vi tilbyder garanti op til 30 år.

Byggematerialer i massivt bambus inkluderer bambuspaneler, bjælker og finér, beklædnings materialer og andre byggeprodukter. For mere informationer om alle de ovennævnte bambus produkter venligst læst her: https://www.moso-bamboo.com/products/bamboo-beam-panel-veneer

I industri, fabrikker og lagerbygninger, kontor/butik er det vigtigt, at beklædning materialer er for langt tid holdbare og gulvbelægningerne er tilpasset den belastning, som gulvet skal kunne tåle og det kan vi tilbyde! Der er ingen andre virksomheder tilgængelig i hele verden som MOSO International, der kan matche den brede – og stadig voksende – sortiment i top kvalitet bambus design og konstruktion af bæredygtige produkter, såsom plankegulve, parket og terrassebrædder samt bambus solide paneler, bjælker, finer, facadebeklædning, hegnplader og tilbehør.

Alle Moso produkter du kan se ved at klikke her All MOSO Products-Catalogue som er tilgængelige fra lager fra hovedkvarteret i nærheden af Amsterdam eller fra filialer i Barcelona. For at sikre tilgængelighed af alle Moso produkter i hver region i verden, har Moso udviklet et omfattende netværk af partnervirksomheder og førende distributører.

MOSO bæredygtige og miljøvenlige erhvervs bambus byggematerialerMOSO leverer produkter af højeste kvalitet, der opfylder de højeste tekniske, funktionelle og æstetiske krav på vestlige markeder.

En vigtig forudsætning for MOSO’s succes har altid været deres kontrol over produktionsprocessen. Som den mest erfarne spiller i bambusindustrien og med en professionel organisation etableret i Kina beskytter vi aktivt kvaliteten af vores produkter og yder en produktgaranti på op til 30 år og en brandsikkerheds ydelse op til den højeste klasse. Desuden fremstilles vores produkter i produktionsfaciliteter, der er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret og overholder derfor de strengeste normer med hensyn til kvalitet, menneskers sundhed, sikkerhed og miljø. Gennem et stærkt distributionsnet kan MOSO kombinere et stort produktsortiment – der giver en bambusløsning til alle – med lokal tilgængelighed og dermed med meget kort leveringstid. Om alle miljømæssige produktserklæringer for MOSO bambus produkter venligst læst her:1-EN_Leaflet_Moso Green Sustainable Credentials-201711_LQ

Moso Bambus gulve og byggemateriale er stærkere end andre træsorter som er bekræftet af  byggeindustrien.

For en fuld oversigt over alle bambus gulve og andre bambus produkter henvises til Moso hjemmeside her: https://www.moso.eu/en/bamboo-products


Udover bambus plankegulve og parket, beklædning materialer, bambus terrassebrædder og andre udendørs produkter, MOSO er i stand til at tilbyde et meget bredt sortiment af bambus erhvervs produkter i en bred vifte af farver, størrelser, tykkelser og teksturer. For mere informationer om de alle erhverv bambus produkter venligst læst her: https://www.moso-bamboo.com/products/bamboo-beam-panel-veneer

Moso bambus paneler, bæjlker og finer er blevet anvendt i mange applikationer verden over lige fra lofter, møbler, køkkener, trapper, døre, vægbeklædning, vinduesrammer til bambus design produkter såsom lamper, bambus design møbler, og selv instrumentbrættet i BMW! For mere inspiration, se her:  Moso Applications

Således MOSO paneler og beklædning materialer giver en ideel kombination med MOSO bambus erhvervsgulve og bambus parket sortiment. Vi kan også i forbindelse med dine byggeprojekter mv. tilbyde dig helt unik ny bambus tungt UltraDensity® massiv gulv til semi-udendørs, store trafikområder. For en fuld oversigt over referencer og inspirerende udførte byggeprojekter med  MOSO® Bamboo UltraDensity® henvises til Moso hjemmeside https://www.moso.eu/en/taxonomy/term/6  


Med et MOSO® bambusgulve, beklædning materialer og andre bambus indendørs, semi og udendørs produkter vil du opleve en storslået kombination af bæredygtighed og ekstrem slidstyrke!

Takket være sin høje slidstyrke er bambus det ideelle materiale til både industrielle og almene boligbyggeri.

På grund af deres lange erfaring i bambus industri, MOSO er i stand til at udvikle unikke, skræddersyede bambus designløsninger som kan møde usædvanlige høje krav til kunder fra industrien for bæredygtige og miljøvenlige erhvervs produkter. 

Gennem deres ekspertise, verdensomspændende netværk, bambus design tilgang og innovativ holdning er MOSO globalt anerkendt som et premium brand for bambus design af erhvervsprodukter og andre byggevarer. Bliv forbløffet over den imponerende linje af kunder og referencer, der har allerede opdaget Moso: BMW, Toyota, Starbucks, Cassina, Barajas Madrid Airport, Philips, Starbucks, Bodyshop, Guggenheim-museet, Shell, Artek, Dell, Salomon ski, Crocs, ING, Mercedes, Randstad, CitizenM Hoteller, og mange andre. 

Gennem løbende produktudvikling og procesinnovation kan MOSO levere bambus løsninger med overlegen ydeevne i form af teknologi (nem installation, bedre ydeevne i brug), omkostninger (skabe større værdi for pengene), sortiment (bredeste valg i tråd med den seneste forbruger tendenser), bæredygtighed (laveste miljøbelastning og CO2-udledning) og anvendelighed (kan brugs selv de mest krævende omstændigheder). “I vores permanente stræben efter innovation arbejder vi aktivt sammen med flere anerkendte forsknings- og normaliserings institutter som TU Delft, NEN og CEN. Vi arbejder kun med leverandører, der deler vores værdier med hensyn til bæredygtighed og produktkvalitet: Bona til lakker, Woca til olier og Dynea til klæbemidler” – udtaler MOSO.


Vi står klar til rådighed for at hjælpe dig med at træffe det rigtige beslutning, dermed tilbyder vi, dig et meget bredt sortiment af bambus bjælker, paneler og finer i en bred vifte af farver, størrelser, tykkelser og teksturer.

Venligst besøg vores net-butik byg-ecohome.dk/shop for at få et rigtig godt blik på de alle  bambus gulv modeller, beklædning materialer og andre produkter som vi tilbyder i vores store sortiment, produceret af 100% økologisk venlige og bæredygtige Moso art bambus træsort som er det moderne svar på nutidens krav til bæredygtigt byggeri og dermed vi bidrage med vores nye bæredygtige løsninger til Danske byggesektoren.

Venligst husk hos os du vil få altid op til 30 års garanti på alle købt hos os MOSO* Bambus Produkter!

For en fuld oversigt for projekter, referencer og udført byggeprojekter i EU-lande med bambus design applikationer henvises til vores producents hjemmeside her Moso Byggeriprojekters Referencer