Hvorfor vælge BambooTouch ®?

BambooTouch® blev født ud fra visionen om et team af træ- og naturentusiast, skræmt over den hastighed, hvormed vores ressourcer og vores miljø bliver farligt udtømt og lider. For eksempel er det mest berømte træ til terrassebord, ipe, på randen af ​​at uddø. Den har en cyklus på over 100 år, og efterspørgslen er så høj, at næsten alle skovene er blevet ryddet.

Bambus tilbyder et bæredygtigt alternativ af utrolig høj kvalitet, og BambooTouch®s vision er at erstatte træ med bambus, hvor det er muligt.
Pi-import, virksomheden, der ejer BambooTouch®-mærket, har været specialiseret i denne mission i mere end 15 år og har konstant udvidet sit produktsortiment for at imødekomme behovene hos private, kommercielle og professionelle kunder…
Fra kælderen til loftet, via terrassen og badeværelset tilbyder bambus en bæredygtig, økologisk løsning til en konkurrencedygtig pris og frem for alt er bambus smuk! Intet at misunde for en Ipe terrasse eller et egetræsgulv. Se selv og prøv det hos en af ​​vores forhandlere.

Produkter, der lever op til de højeste standarder

BambooTouch®-produkter er blevet testet af CTIB (Belgiens tekniske center for træindustrien) for at sikre, at de overholder de strengeste standarder.

Vores produkter opfylder følgende europæiske normer:

Tests er også tilgængelige for monterings- og efterbehandlingsprodukter, der bruges af BambooTouch®: