Fortroligheds og Cookiespolitik

Oversigt : Fortrolighedspolitik i kortfattet omfang

Byg-ecohome.dk indsamler, bruger og offentliggør personlige oplysninger i overensstemmelse med loven om personlig information.

Byg-ecohome.dk vil håndtere personlige oplysninger indsamlet fra medarbejdere, kunder, forretnings partnere og andre personer på en ansvarlig og forretningsmæssig måde. Vi vil kontrollere indsamling og nøjagtighed af personlige oplysninger, sikre up-to-date opgørelse af personlige oplysninger og beskytte de indsamlede oplysninger fra uautoriseret brug eller offentliggørelse

Byg-ecohome.dk er forpligtet til at beskytte dit privatliv og har oprettet denne foltrolighedserkræring for at demonstrere vores faste engagement i privatlivet fred. Nedenstående beskriver vores informationsindsamlings- og formidlingspraksis for hjemmesiden på URL: https://www. byg-ecohome.dk

Byg-ecohome.dk vil ikke videregive eller sælge besøgendes information til tredjepart.

Eventuelle oplysninger, som du giver os, uanset om det er forretningsmæssig eller personlige oplysninger (f.eks. Dit navn eller din adresse), kan ikke ses af tredjepart.

Dette websted kan indeholde links til andre tredjeparts websteder; Byg-ecohome.dk er ikke ansvarlig for fortrolighedspraksis eller indholdet af sådanne hjemmesider.

Denne foltrolighedserkræring er ikke præsenteret som en juridisk bindende kontrakt.

Flere detaljer om oplysninger, som vi muligvis indsamler og bruger

Der er sektioner på vores hjemmeside, hvor vi måske beder dig om at tilføje dine personlige oplysninger for at få adgang til dokumenter, eller for at kunne downloade forskellige elementer eller kontakte Byg-ecohome.dk.

Eventuelle oplysninger, du giver, forbliver den sikrede ejendom af Byg-ecohome.dk . Under ingen omstændigheder vil det blive solgt eller udlejes til nogen tredjepart. Byg-ecohome.dk kan dog bruge dine kontaktoplysninger til at sende dig de oplysninger du specifikt har anmodet om eller andre oplysninger eller nyheder om vores virksomhed og tjenester. Dine oplysninger kan bruges i en aggregatet form til markedsanalyse af vores hjemmeside trafik.

Ud over de personlige oplysninger, du måtte oplyse, kan Byg-ecohome.dk til tider bruge software eller andre værktøjer, der muliggør indsamling af relevant teknisk information, f.eks. IP-adressen (Internet Protocol), operativ systemet, der bruges på din computer, mærket og versionen af ​​webbrowseren, der bruges til at få adgang til vores hjemmeside, forskellige trafikmønstre, samt adressen til eventuelle henvisende hjemmesider. Byg-ecohome.dk sporer altid, hvordan en besøgende ankommer til Byg-ecohome.dk hjemmeside, men vi vil aldrig forsøge at indsamle oplysninger fra hjemmesider, som du har besøgt, før du besøger webstedet Byg-ecohome.dk.

Brug af personlige oplysninger

Byg-ecohome.dk kan bruge dine personlige oplysninger til følgende formål;

For at gøre det muligt for dig at bruge webstedet uden gentagne gange at indtaste adgangskoder eller loginoplysninger

At give oplysninger eller tjenester, som du har anmodet om

At hjælpe os med at styre og evaluere vores indhold for at sikre, at det er relevant og passende for dig

For at advare dig om firma nyheder, produktopgraderinger, andre nye oplysninger og nye produkter og tjenester fra Byg-ecohome.dk.

Hyperlinks til andre hjemmesider

Byg-ecohome.dk kan tilbyde links på vores hjemmeside, der henvender sig til eksterne tredjeparts hjemmesider (som altid er sikrede steder)

Vi har ingen kontrol over indholdet af andre websteder eller brug af information, de samler

Vi anbefaler, at du altid gennemgår privatlivpolitikken for tredjepartwebstedser, du besøger de må ikke følge de samme politikker som os

Uden at deltage

Denne hjemmeside giver besøgende mulighed for at fravælge modtagelse af kommunikation fra os og vores partnere på hvert punkt, hvor vi beder om information om den besøgende.

Webstedet giver besøgende mulighed for at afbryde modtagelsen af ​​fremtidige meddelelser på en af ​​følgende måder:

Send en e-mail til vores team, der angiver din anmodning om at blive afmeldt fra en bestemt mailingliste. Du kan sende en mail til admin@byg-ecohome.dk