OM VIRKSOMHEDEN


EUROLUX-ECOHOME er forholdsvis er ny i Danske bambus byggemateriales market, men til gengæld har vi personlige 30 års lange erhvervs erfaringer, hvor vi har haft globale aktiviteter med alt der forbundet med handel og derfor garanterer vi rigtig god handels oplevelser, professionel høj kvalitet service og ordentlig behandling for alle kunder.

EUROLUX-ECOHOME er forhandler i Danmark for firmaet Pi Import’s BambooTouch from Belgium og andre leverandører til forfremmelse af deres bambus produkter i Danmark. 

Virksomhed “EUROLUX-ECOHOME” er ansvarlig for administrationen af ​​alle netbutikken https://bambus.byg-ecohome.dk  aktiviteter for online salgs af bambusprodukter i Danmark.

Vores producent Pi Import’s BambooTouch from Belgium er en af verdens førende indenfor udvikling af innovative, bæredygtige og miljøvenlige bambus produkter: gulve og byggematerialer  til indendørs brug (bambus plankegulve og parket, paneler,finer, plader og tilbehør ) og til udendørs brug (bambus beklædning, solide plader, terrassebrædder, hegnplader, dækker & bjælker). 

Virksomheden Pi Import’s BambooTouch from Belgium som producer af  økologiske og bæredygtige bambusgulve og byggemateriale, er en solid og pålidelig virksomhed med c. 25 års global produktion erfaring og lokal salgs forankring. Dermed er vi din leverandør af økologiske venlige, miljørigtige og bæredygtige bambusgulve og andre bambus produkter, samt tilbyder vi et stort udvalg af premium bambusprodukter til køb online. Kompetencer, erfaring og viden indenfor bambusprodukter er vores kerneopgaver. Det er med de forudsætninger, vi tilbyder vores kunder optimale økologiske og miljørigtige  løsninger for deres private og erhvervs byggeprojekter.

Byg-ecohome.dk er altid behjælpelig med råd og vejledning.Vi arbejder kun med virksomheder, der deler vores værdier med hensyn til miljøbeskyttelse, bæredygtighed og produktkvalitet og dermed sikrer vores fremgang i markedet og tager vi et ansvar – både overfor vores kunder, vores medarbejdere, miljøet og kulturarven.

Dermed er vi virksomhed, der arbejder for et samfund, der kan bære langt ud i fremtiden og hermed vi tilstrækkeligt svarer til de krav som moderne samfund stiller for bæredygtighed hos deres leverandører både for private og erhvervs brug.

Det er fordi at vi kun sælger af økologisk-venlige, bæredygtige og slidstærke bambus gulve og andre miljørigtige bambus byggematerialer til anvendelse i industrielle og private byggeri. Mere information derom du kan finde her: https://bambus.byg-ecohome.dk/baeredygtighed

Vores webbutik byg-ecohome.dk blev etableret i Danmark for nyligt og har fra starten haft fokus på udgivelse og salg af økologiske og bæredygtige bambusgulve og et stort udvalg af premium bambusprodukter fremstillet af BambooTouch.

Byg-ecohome.dk er en online salgs-platform for bambusprodukter er todelt og leverer bambus varer både til virksomheder og privat forbrugere.

Pi Import’s BambooTouch  hovedkontors bygning i Belgium

Derfor tilbyder vi et stort udvalg af økologiske-venlige og bæredygtige bambusprodukter herunder bambus plankegulve, parket og terrassebrædder samt bambus paneler, plader og tilbehør. Du kan læse mere om vores leverandør virksomheden ved at trykke her https://www.bambootouch.com/fr

Det er kun et lille udpluk af bambusprodukter, af vores producents store sortiment der er tilgængeligt i net butikken. Kontakt derfor gerne til os hvis du skal bruge et gulv eller andet bambus materiale til renovering af huset ellers for dine andre byggeprojekter, som du ikke kan finde i web-butikken.

BambooTouch bambusprodukter er topkvalitets gulve og passer perfekt til den skandinaviske klima, og er prismæssigt konkurrence dygtige i forhold til lignende varer fra andre producenter.

Vi har ingen lagerbinding og ingen fysiske forretninger, derfor har vi ikke de samme høje priser, som de fysiske byggemarkeder og gulvbutikker. Alle bambusgulve sendes direkte fra vores leverandør Pi Import’s BambooTouch  lager i Belgium. De har flere års erfaring med fremstilling, salg og pleje af gulve, der er også din garanti for et ordentligt produkt.

Vi har taget en beslutning om at åbne snart et showroom i Esbjerg.  Hvis du gerne have fingrene i dit nye gulv, så snart du vil se alle vores gulve sortimenter i vores showroom i Esbjerg, inden du bestemmer dig.  Lige så snart vores showroom er klar til åbning, er du altid velkommen til at besøge vores flotte showroom og mærke den gode kvalitet.

Vi kan også i forbindelse med projekter m.v. tilbyde dig at fremskaffe de andre produkter, som vi ikke tilbyder i web-butikken, men som vores producent fremskaffer, der er et stort udvalg af plankegulve, parket og terrassebrædder ,bambus paneler, plader og tilbehør m.m. Snart kan du kan finde her på siden vores showrooms adresse og åbningstider.

Besøg vores netbutik med at trykke her:  byg-ecohome.dk for at få et rigtig godt overblik på de alle bambusgulve modeler og andre vores bæredygtige bambus produkter  som vi tilbyder i vores store sortiment produceret af 100% økologisk-venlige, miljørigtige og bæredygtigt bambustræ arter.