MOSO BAMBUSGULV | UNIKKE FORDELE

Bambusgulv er meget slidstærkt og er forholdsvis en ny træsort på det danske og skandinaviske marked.

De er holdbare & stabile, miljøvenlige, og der er garanteret top kvalitet.

Bambusgulve, som deres træmodeller, er modstandsdygtige over for meget vand og fugt. Så der er virkelig tale om et ‘hårdtræsgulv’ som er slidstærkt og modstandsdygtigt overfor ridser, hakker og almindelig slidtag osv.

På grund af sammensætningen af de enkelte strimle, vil Moso bambus gulve skrumpe og svulme mindre end massivt træ arter, hvilket giver et meget stabil bambus gulv. Vi forbinder hårdt træ med eg på de skandinaviske breddegrader, men bambus er mere hårdt end egetræ. Så der er virkelig tale om et ‘hårdtræsgulv’ som er slidstærkt og modstandsdygtigt overfor ridser, hakker og almindelig slidtage. Et massivt gulv der er vedligeholdt, er også en salgsparameter den dag du skal sælge dit hus. Der er et stort udvalg af bambus gulve, der kan fås i et stort udvalg af forskellige stilarter og farver.

Bambus er en “endeløs” nature ressource: den vokser meget hurtigt (op til 1 meter om dagen!) Dermed er det kun de ældre stilke der høstes, den yngre bambus modtager mere plads til vækst med et højere udbytte. På grund af sin unikke voksende hastighed, kombineret med effektiv produktion,absorbere Moso bambusgulve faktisk mere CO2 end de frigiver under produktion og transport af bambusgulve til kunden. Alle faste Moso bambus gulve er derfor garanteret CO2-neutrale over hele livs cyklus. 

   

Fordelene ved naturlig bambusgulve

  • Økologisk venlig: Bambus er lavet af naturlig vegetation. Bambusfabrikken er en meget fornybar ressource, der kan vokse til modenhed i så lidt som tre til fem år. Dette er meget hurtigere end hårdttræer, der kan tage op til 20 år eller mere for at nå modenhed.
  • Nem vedligeholdelse: Bambus er forholdsvis let at vedligeholde. Du skal bare feje eller støvsuge det regelmæssigt for at fjerne små partikelrester. Du kan også lejlighedsvis fugtig klap det eller rense det med et ikke-voks, ikke-alkalisk, hårdttræ eller bambus gulvrensning.
  • Vandafvisende: Dette materiale er lidt mere modstandsdygtigt over for vandskader, pletter og vævning end hårdttræsmaterialer, selvom det stadig er en bekymring.
  • Naturmateriale: Brugen af ​​naturlige materialer er en vigtig udvikling i byggebranchen lige nu. Da folk bliver mere økologisk bevidste, kræver de produkter, der afspejler disse værdier. De søger også materialer og design, der afviser den moderne cookie cutter verden og i stedet fokuserer på individuel personlighed og naturlig udvikling.
  • Pris: Dette materiale er prissat på omtrent det samme niveau som de fleste trægulve. Du vil ofte finde bambus priserne billige per kvadratfod. Du bør undgå forkølet kælder materialer, da de ofte er lavere kvalitet afstødning.
  • Holdbarhed: Der er visse typer bambus, der kan være ekstremt stærk, hård og holdbar. Naturlig, ikke-kulsyreholdig bambus, der blev korrekt høstet og fremstillet, kan være lige så holdbar som rød eg. Strandvævet bambus kan fremstilles endnu hårdere end det.
  • Stil: Bambus er et trendy gulvmateriale, der kan hæve elegancen af ​​et rum næsten øjeblikkeligt. Det har en udseende og en følelse, der ligner løvtræ og er stadig forskellig og anderledes. Dette kan tilføje en uovertruffen kvalitet til et værelse.
  • Refinishing: Over tid kan bambusgulve blive misfarvet, ridset eller ødelagt. Heldigvis kan overfladen af ​​dette materiale refiniseres, slibes ned og derefter genpåføje overfladebehandlingen til at give det et nyt nyt udseende. Mængden af ​​slibning, der kan udføres, bestemmes af tykkelsen af ​​de anvendte planker.

Fremtidens energirenoveringer: Bambusgulve  

Bambusgulve kunne meget vel gå hen og blive en af fremtidens energirenoveringer i Danmark. Gulvene har en lang levetid og samtidig har bambusproduktionen vist miljømæssige fordele sammenlignet med traditionelle trægulve. Moso bambus gulve er også et sundt valg, da de er anti-statisk og anti-allergiske. Inspireret af naturen, det mest slående træk ved Moso gulve er helt sikkert deres skønhed. Læs mere derom her: http://www.energihjem.dk/bambusgulve

Et bambusgulv er et smukt miljøvenligt gulv

Kombineret med det store udvalg af forskellige stilarter, konfigurationen og farver, er der altid en MOSO bambusgulv til rådighed, som vil kunne matche dine præferencer. Som en af pionererne i bambusgulve, har MOSO vokset til at blive den europæiske markeds leder på dette område. MOSO’s  lange erfaring (over 20 år), og stræben efter perfektion har etableret sit ry for at levere bambus gulve af højeste kvalitet, med et produkt garanti på op til 30 år.

Drømmer du om et rigtigt bæredygtigt gulv? Så skal du bare vælge de miljøvenlige bambusgulve!

Bambusgulve er som skabt til vores tid, hvor bæredygtighed er blevet en vigtig faktor i stort set alle henseender. Bambus er nemlig et meget bæredygtigt materiale sammenlignet med træ. For det første vokser bambus meget hurtigere end træer, hvilket betyder, at bambus er klar til at blive fældet meget hurtigere. Faktisk vokser nogle bambusarter over en meter per døgn, og de kan derfor fældes efter 4-6 år. Det er utrolig hurtigt sammenlignet med for eksempel et egetræ, som er 120-150 år om at blive klar til fældning. For det andet binder bambus store mængder CO2, hvilket bidrager positivt til øko-balancen.

Bambus er altså en slags “naturen mirakel” – også når det er i form af et gulv i dit hjem.

For mere information og inspiration om alle vores bambus produkter her: Moso-EN-Bamboo Products Catalogue ellers er du altid mere end velkommen til at kontakte os.