MOSO Bambus Dynamic Kollektion

 

Dynamic Kollektion tilbyder en række økonomiske bambus gulve, der er nemme at installere. Af de forskellige kollektioner som MOSO tilbyder, Dynamic Collection tilbyder det bredeste udvalg af muligheder i størrelse, farve og stil, passer til de nyeste trends.
Dynamic kollektion af MOSO bambus gulve er lavet af massivt bambus bestående af enten ét lag (side pressede udgave) eller tre lag (almindeligt pressede version) af strimler. Resultatet er en økonomisk gulv, der er lavet udelukkende af massivt bambus.

Denne kollektion var den første bambus gulv, der nogensinde nåede det europæiske marked. Alle andre bambus gulve variationer er blevet taget og inspireret fra denne klassiske massivt bambus version.

Dynamic Kollektion består af 3 modeller som du kan se ved trykker i menuen på navne: Purebamboo, TopBamboo, Flexbamboo 

Den Dynamic Kollektion er en dynamiske samling der giver et økonomisk valg til kunder, der ønsker det.

Et gulv, der er let at installere. Selv om disse ikke er de dyreste gulve i MOSO®-sortimentet, betyder det ikke, at de er af mindre kvalitet eller at der mindre at vælge imellem. Faktisk tilbyder Dynamic Kollektion det bredeste udvalg af muligheder i farve, størrelse og stil, der passer til de nyeste trends.

For at få flere informationer om alle de modeller der indgår i Dynamik Kollektion kan du se på vores producents hjemmeside, venligst se dette link: https://www.moso.eu/en/products/bamboo-flooring