Velkommen til vores net butik www.byg-ecohome.dk for salg af MOSO® bambus produkter

Det er nu blevet tid til at introducer bambusgulve for Danmark produceret af en Europæiske mest førende producent Moso International BV.

Bambusgulv og bambus byggematerialer bliver moderne og attraktivt øko-valg til hjemmet og erhvervs bolig!

Bambus er slidstærkt og med en hårdhed, der overgår trægulve af for eksempel eg og merbau med 25 procent. Bambus er et godt byggemateriale, fordi det er meget formstabilt og påvirkes mindre af ændringer i luftfugtigheden. Den høje slidstyrke giver gulvet en lang levetid og gør det derfor velegnet til kontor og industri. Bambus er den hurtigste voksende plante på jorden. Det tager kun fem år for en ny bambus at blive så stor, at den kan skoves fra samme stamme. Derfor er bambus mere miljøvenlig og bæredygtig end meget andet træ. Bambusgulve fås i to forskellige farver – en lys natur og en mørkere farve, der lægger sig op ad kirsebærtræets kulør. Den mørke farve (karboniseret) bliver skabt ved opvarmning af bambussen, så den altså bliver gennemfarvet uden kemiske tidsætningsmilder. 17 millioner hektar af jordens overflade er dækket af bambus – svarende til mere end fire gange Danmarks areal.

Moso Natural Bambus Skov.

Bambus skov – er den eneste kilde til at producere rigtige bæredygtigt byggemateriale 

Bambus gulve er stærkere end andre træsorter som er bekræftet af byggeindustrien. Takket være sin høje slidstyrke er bambus det ideelle materiale til industrielle og almene boligbyggerier. Vores producent MOSO fra Holland er velkendt i hele verden for deres topmoderne designs og gode kvalitet bambus produkter. Der er 100 % kvalitets garanti på deres bambus produkter , som især er tilpasset til Skandinavien og det danske byggestil og klima. I industri, fabrikker og lagerbygninger, kontor/butik er det vigtigt, at gulvbelægningerne og andre byggematerialer er tilpasset den belastning, som de skal kunne tåle og det kan vi tilbyde.

Vi leverer Europas førende, økologiske bambus plankegulve og parket, som er slidstærke, miljøvenlige og er i topkvalitet, og vi tilbyder garanti op til 30 år.

I Danmark bruger vi 80-90 % af vores tid indenfor, og derfor betyder de fysiske rammer meget for sundhed, indlæring og produktivitet. I dag bygges der ofte med blikket stift rettet på faktorer som pris pr. kvadratmeter og bygningens energiforbrug da man glemme bare om at bæredygtighed og miljørigtighed i byggematerialet betyder meget nå man bygge eller indretter indenfor boliger som skal værre i virkeligheden den rigtigt sundt hus for vores trivsel.

Derfor skal nu den danske byggebranche sætte mennesket i centrum, når vi bygger.

Derfor er det meget vigtigt at sætte fokus på de positive effekter af et godt indeklima og dermed på hvordan, vi skaber bedre livskvalitet, bevægelse, indlæring og produktivitet, når vi snakker private boliger, børnehaver og kontormiljøer osv.

Vi bør fokusere på i vores bæredygtighedskrav i udbudsmaterialet, fordelt på social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed samt teknisk og procesmæssig kvalitet. Også krav om lavt energiforbrug, begrænset brug af materialer med miljøskadelige stoffer, korrekt håndtering af byggeaffald, at der kan opnås et godt indeklima, og at der laves en drifts- og vedligeholdelsesplan for huset.

DGNB-certificeringen som værktøj, og det giver en struktur for at tale om bæredygtighed på projekterne og derfor man med DGNB-certificeringen kommer noget af vejen frem mod sundere bygninger, men skellet mellem anlæg og drift er stadig en stor udfordring.

Kilde: https://byggeri-arkitektur.dk/article/Sustainable-Build/Jagten-på-det-gode-indeliv også læs mere derom her:  http://www.sustainablebuild.dk

Byg-ecohome.dk er også leverandør af smukke, økologiske og bæredygtige indendørs  og udendørs dækning materialer og andre bambusprodukter.

Alle vores bæredygtige produkter er lavet af miljøvenlig bambus. Bambus er særligt populært inden for bæredygtige byggemateriale, da det producerer 30 procent mere ilt end et almindeligt træ – og optager lige så meget CO2 på fem år, som et egetræ gør på 160 år. Samtidig kan man udnytte 80 procent af bambus træet, mens man med andre træsorter kun kan udnytte 20 procent.
Hver femte af os danskere tænker faktisk bæredygtighed ind som et element, når vi køber byggemateriale til vores hjem.

Fordele ved at handle på  byg-ecohome.dk er at MOSO firma-producent er kendt overalt i Europa og en af de største producenter af bambus produkter i verden. Hvilket er også din sikkerhed for høj kvalitet og for garanteret godt handel på vores net butik.

Vi er en forhandler til Moso International BV i Denmark og dermed tilbyder et stort udvalg af premium bambusprodukter, herunder bambus plankegulve og parket , bambus bjælker og bambusplader, massiv terrassebrædder og andre udendørs robuste bambusprodukter.

Vi er Dansk Godkend Webshop, for at se beviset om klik venligst på logoet nedenfor.

VI HAR  OGSÅ FÅET UDSTEDT  “CERTIFICATE OF AUTHORIZED DEALER BTE IN DENMARK”AF VORES  PRODUCERS VIRKSOMHED MOSO INTERNATIONAL BV. 

Besøg vores webbutik ved at trykke her:  byg-ecohome.dk her kan du få et blik på de alle bambus gulv modeller som vi tilbyder i vores store sortiment af 100% økologisk venlige og bæredygtigt moso bambus træ. Alle produkter er økologisk 100% miljøvenlige, afprøvet og bekræftet af alle internationale produkts standards organisationer. Vi leverer varer direkte til din ønskede leveringsadresse. Hurtig levering direkte fra MOSO eget logistik lager i Holland.

For mere informationer om de alle bambus produkter venligst læst her: All MOSO Products Cataloger

Om Moso International BV: Den verdenskendte specialist i bambus produkter til design og konstruktion.

Moso International, var i 1997 grundlagt i Holland. Siden da har de udviklet sig til at blive den ubestridte europæiske markedsleder i skabelsen af bæredygtige, innovative bambus produkter til indendørs og udendørs brug. 

For mere informationer om MOSO’s historie, venligst læst her:  https://www.moso.eu/en/moso/about-moso

På grund af sin lange erfaring i bambus industri, Moso er i stand til at udvikle unikke, skræddersyede bambus designløsninger møde usædvanligt høje krav til kunder fra industrien. Gennem sin ekspertise, verdensomspændende netværk, bambus design tilgang og innovativ holdning Moso er globalt anerkendt som den premium brand for bambus design og byggevarer. Blive forbløffet over den imponerende linje af kunder og referencer, der allerede har opdaget Moso: BMW, Toyota, Starbucks, Cassina, Barajas Madrid Airport, Philips, Starbucks, Bodyshop, Guggenheim-museum, Shell, Artek, Dell, Salomon ski, Crocs, ING, Mercedes, Randstad, CitizenM Hoteller, og mange andre.  For en fuld oversigt over referencer og inspirerende bambus design applikationer henvises til Moso hjemmeside https://www.moso.eu/en/references

Med et bambusgulv vil du opleve en storslået kombination af bæredygtighed og ekstrem slidstyrke

Bambus er trendy, miljørigtigt og bæredygtigt

Vi forbinder hårdt træ med eg på de skandinaviske breddegrader, men bambus er mere hårdt end egetræ. Så der er virkelig tale om et ‘hårdtræsgulv’ som er slidstærkt og modstandsdygtigt overfor ridser, hakker og almindelig slitage. Der findes forskellige bambus gulv typer, som hver især har sine fordele: Højkantsparket, Massiv parket, Lamelplanker. Et bambusgulv er, som sagt, meget slidstærkt og en forholdsvis ny træsort på det skandinaviske og danske gulvmarked.

For at få flere oplysninger om bambusgulve, venligst læs artiklen som er udgivet af BygogHjem.dk her: https://www.bygoghjem.dk/haandvaerk/renovering/bambusgulv 

BygogHjem er en informations & vejlednings side. Deres mission er at hjælpe den almindelige danske borger med de svære valg der ofte kan være forbundet med byggeri og hjemmet. På siden finder du mange informationer og råd, der sikrer at du altid træffer det bedste valg.

MOSO bambus produkter har også FSC certification som er verdens førende skovforvaltnings standarder.

For at få et uforpligtende tilbud med tiltrækkende priser for MOSO® bambus gulve og andre produkter venligst send en e-mail til: admin@byg-ecohome.dk