MOSO X-treme Udendøres Bambus Beklædning og Terrassebrædder

Den næste generation i udendørs massive terrassebrædder og beklædning 

Med introduktionen af Outdoor Kollektion har MOSO® udviklet et virkelig økologisk og holdbart alternativ til den stadig mere skarpe tropiske hårdttræ.

MOSO® Bamboo X-treme® udendøres produkter er et solidt ekstrem High Density® dækplade, fremstillet af komprimerede bambusfibre. En speciel, patenteret varmebehandlings proces ved 200 ° C giver MOSO® Bamboo X-treme® den højeste holdbarhed klasse i de relevante EU-normer (se tekniske egenskaber nedenfor) og øger hård heden og stabiliteten.

Alle MOSO® Bamboo X-treme® udendøres produkter har 25 år garanti

Venligst se den vedhægtet 25 års garanti udgivelse her:EN_Bamboo X-treme_warranty_LQ

X-tremely alsidig: MOSO® Bamboo X-treme®-terrasse findes i forskellige bredder, og afhængigt af finish og overfladebehandling kan du definere din egen stil. Hvert bræt har en flad og en rørside: vælg bare den, du bedst kan lide! Ud over Bamboo X-treme®-terrasse tilbyder vi beklædning og hegnplader. Bamboo X-treme® Beams kan bruges til skræddersyede trapper, møbler og skodder.

Bamboo X-treme® fås i et komplet sortiment, herunder terrassebrædder, facadebeklædning, hegnplader, decking og bjælker. 

Udover terrassedækning tilbyder MOSO® Bamboo X-treme® underrammebjælker, slut-profiler og vedligeholdelses produkter. Med MOSO®-fastgøreseselementer er der ingen synlige skruer på pladerne. Bamboo X-treme® er et naturprodukt, der kan variere i farve, korn og udseende. Brædderne har en brun til mørk brun farve, når de monteres. Farven bliver gradvist lysere brun og vil uden vedligeholdelse skifte til grå som følge af UV-stråling.

En unik funktion ved MOSO® Bamboo X-treme® (Ekstrem) er et solidt hovedsidens tunge og rille: dette kan kun gøres med meget stabile materialer og muliggør tilslutning af et ubegrænset antal plader i længden. Den specielle symmetriske form af siderne giver mulighed for at vælge mellem enten den ribbet eller den flade overflade, og giver mulighed for hurtig installation med MOSO® fastgøresesanordninger. Ligesom alle ubehandlede tropiske hårdttræarter bliver MOSO® Bamboo X-treme®, når den udsættes for udendørs forhold, grå over tid, hvilket skaber et meget naturligt udseende. MOSO® Bamboo X-treme® er konstrueret til at vare i en levetid.
Takket være en speciel, unik, Thermo-Density® produktions proces, det er meget holdbart. Beviset er de 3 millioner m2, der allerede er installeret i forskellige forskellige klimaer over hele verden. For nogen som helst ekstremt hårde forhold: høj trafik, omkring svømmebassiner, nær kyster og i ekstreme varmt og koldt klimaer.

C
MOSO® Bamboo X-treme® er neutral eller bedre over hele livcyklussen

Er ikke Thermo-Density®-processen kompromitteret for miljøets bæredygtighed?

Nej det gør det ikke: MOSO® pålagt Delft University of Technology at gennemføre en officiel LCA- og carbon footprint undersøgelse i henhold til ISO 14040/44. Rapporten, er tilgængelig på anmodning, konkluderer, at dette bambus udendørs produkt er CO2-neutralt eller bedre over hele livscyklusen. Faktisk, på grund af den overlegne holdbarhed, behøver produktet ikke udskiftes så ofte som andre hårdttræsparter, samtidig med at man udnytter den enorme vækstkapacitet af kæmpe bambus.
Den specielle højtrykspressning (forøgelse af tætheden fra 650-700 kg / m3 til ca. 1.150 kg / m3) kompenserer mere end ulempen ved materialet brummeløshed af varmebehandlet bambus og vil kraftigt forbedre hårdheden af dette produkt. Efter tryk er materialet stærkere og sværere end næsten alle andre hårdttræ i verden. Derfor kalder vi det: MOSO® Bamboo X-treme®. Kun med MOSO® Bamboo X-treme® kan du være sikker på at have det originale, patenterede produkt. Kopier af originalen giver ikke den samme hårdhed og holdbarhed, dimensions stabilitet og økologi.  Med et lignende produkt er der stor risiko for problemer efter installation.

X-tremely bæredygtig
MOSO® Bamboo X-treme® giver klar bæredygtighed, fordele og er endda bevist at være CO2-neutral i det hele
livscyklus!
Inkluderingen af ​​Bamboo X-treme® bidrager til a højere LEED- og BREEAM-certificeringsscore for green
bygningsprojekter. Det er en af ​​grundene til, at du kan finde terrassebord og andre MOSO®-produkter i mange bæredygtige referenceprojekter over hele verden.
MOSO® Bamboo X-treme®: CO2 neutral i hele livscyklussen
MOSO® har bestilt Delft University of Technology til at gennemføre en officiel LCA- og carbon footprint-undersøgelse. Rapporten (www.moso.eu/lca) konkluderer, at alle vurderede MOSO®-produkter (alle faste bambusgulve, terrassebord, bjælker, paneler og finer) er CO2-negative i hele livcyklussen (“vugge til grav”). I dette resultat er den høje vækstrate for Moso-bambus (se graf nedenfor) ikke engang taget i betragtning og kan opfattes som ekstra miljøfordel.
Miljøpåvirkningen af ​​MOSO®-produkter, ekskl. Kulstofbinding, blev også offentliggjort i en officiel miljøprodukterklæring (EPD) efter EN 15804 (www.moso.eu/epd).’
Uovertruffen voksende hastighed
Bambus: den hurtigst voksende plante i verden !
På grund af den hurtige vækst administreres Moso bambus som en andbrugsafgrøde: den årlige høst af de 5 år gamle stængler – sammenlignet med 80 år for tropisk hårdttræ! – giver en stabil årlig indkomst til landmændene og stimulerer bambusplanten til reproducere endnu hurtigere. I modsætning til tropisk hårdttræ foregår der således ingen skovrydning til produktion af MOSO® Bamboo X-treme®.
For mere information om disse referencer gå til side www.moso.eu/certifikationer
Udseende og farve
Bamboo X-treme® er et naturligt produkt, der kan variere i farve, korn og udseende. Farven ændres over tid afhængigt af vedligeholdelses planen.
Pladerne har en brun til mørkebrun farve, når de er installeret, hvilket bliver til en lysere karamelfarve i ugerne efter installationen. Uden yderligere vedligeholdelse bliver farven grå som følge af UV-stråling (svarende til de fleste andre træarter).
Vedligeholdelse og rengøring
Under påvirkning af vind, regn, sol og sne vil terrassebordene vejr. MOSO® anbefaler vedligeholdelse af det forolierede terrassebord med Woca-vedligeholdelses produkter. Unfinished brædder skal være behandles med en egnet vandbaseret olie eller mætning umiddelbart efter installationen.
Årlig vedligeholdelse og rengøring skal udføres ved hjælp af en renere og siliciumkarbid børste eller kost (al vedligeholdelse)
Produkter er tilgængelige via MOSO®).
Tjek komplet vedligeholdelses- og rengøringsinstruktion på:
 www.moso.eu/x-treme-maintenance-woca
 www.moso.eu/x-treme-maintenance-sikkens
Omkring svømmebassiner
Som med ethvert træprodukt, der bruges udendørs, er der altid en risiko for, at splinter opstår, men splinter fra MOSO® Bamboo X-treme® er normalt mindre end (tropiske) hårdttræspalter. En regelmæssig rengøring, vedligeholdelse og påføring af olie (hyppigere omkring svømmebassiner) anbefales at holde
overflade glat.

Derfor spørg altid kun de originale, certificerede MOSO® Bamboo X-treme® produkter som vi har altid klar til at få leveret hurtigt til dig !


Husk venligst om at du få 25 års garanti på alle vores Bambus X-treme udendørs produkter samt gratis levering til din adresse.

MOSO® bruger en unik patenteret proces-metode til at ændre hårdheden, dimensionens stabilitet og holdbarhed til et niveau, der overgår de bedste tropiske hårdt træer arterMere oplysninger om processen også om hvordan der behandler bambus så det kan holde til lang tids udendørs brug du kan finde ved at trykke her: https://bambus.byg-ecohome.dk/outdorkollektion   


MOSO Udendørs Bambus massiv terrassebrædder

Det økologiske og holdbare alternativ til de klassiske tropiske hårdttræ sorter.

Outdors Floor

Det højeste holdbarhedklasse produkt

Den patenterede produktionsmetode gælder for fremstillingen af ​​hele udendørs samling MOSO® Bamboo X-treme®, som ifølge EN350-norm opfylder den højeste holdbarhedsklasse 1. Testet i henhold til ENV807 (TS 15083-2) -standarden, materialerne kan vare mere end 25 år i udendørs applikationer. Derudover blev MOSO® Bamboo X-treme®-materiale også testet i henhold til normen EN335 og er kategoriseret i brugsklasse 4 (DIN 68800). Det betyder at direkte jord og vandkontakt er mulig uden yderligere pleje eller beskyttelse. Med disse egenskaber konkurrerer den modificerede bambus med, og endda bedre end de bedste tropiske hårdttræer som IPE.

Den innovativ måde af komprimering og termisk behandling

Patentet er baseret på to produktionsmetoder: Komprimering af bambusbåndet og den termiske behandling, der er blevet kombineret på en innovativ måde, hvilket resulterer i Thermo-density® teknologi. Denne metode er grundlaget for patentet. De omhyggeligt udformende bambusstrimle modificeres ved en temperatur på ca. 200 C. Derefter komprimeres strimlerne og limes under meget højt tryk.

Produkterne (decking, beklædning, bjælker og hegnplader), der er fremstillet i henhold til denne proces, er ikke kun modstandsdygtig over for svamp og rådenhed (0 klasse i henhold til EN 152), men også ekstremt stabile. Gennem biokemiske reaktioner under vekselvirkningen af ​​varme og tryk kan MOSO® helt undgå anvendelse af fungicider, pesticider eller belægninger. Desuden opfylder MOSO® Bamboo X-treme® udendørs kollektion brandklasse B-S1-D0 (EN13501-1) og kan således anvendes i offentlige bygninger.

MOSO® Bamboo X-treme® er konstrueret til at holde i en livstid. Takket være en speciel, patenteret, Thermo-Density®-produktions metode, er det ekstrem holdbart. Beviset er, at der allerede er monteret over 3 millioner m2 i mange forskellige klimaer over hele verden. MOSO® Bambus X-treme® er meget stabil, hvilket muliggør brugen af skjult montering med clips. Det er også muligt at montere plankerne i specielle mønstre. Den overlegen stabilitet har en anden stor fordel: det gør at plankerne kan samles over enden med præcis fer/not samling som gør at der ikke opstår store sprækker i endesamlingerne.

For mere information om X-treme produkter og installation oplysninger kan læse here 1-New EN_Booklet_Bamboo_X_treme_2020_LR også se Video om montering her: MOSO Bamboo X-treme decking installation & maintenance instruction ( YouTube)


Bambus X-treme terrasse samles meget hurtigt med installer-bar

Bamboo X-treme® terrassebrædder ekstremt komplet med installering bar

Udover decking tilbyder MOSO® Bamboo X-treme® underrammes strø, endeprofiler og vedligeholdelses produkter. Med MOSO®-fastgørelses elementer er der ingen skruer på bordene, der bidrager til at skade det smukke terrassens udseende. Benyt hele sortimentet til at sikre terrassens kvalitet.


Fordele ved at vælge Moso X-treme bambus terrassebrædder  

Ekstrem hård og holdbar. Den eneste bambus terrassemed klasse 1 holdbarhed (EN 350) testet efter CEN / TS 15083-2 Usædvanligt hårdt: Brinell> 9,5 kg / mm2.
Høj stabilitet. Langt mere stabilt end tropisk hårdttræ hvilket gør det muligt at samle plankerne med fer/not over enderne. (umuligt med andre hårdttræsæbrædder).
Meget nem at montere takket være den faste plankelængde på 1850 mm. samt fastgørelsen med skjulte clips i not i siden af brættet.
Endeløs ressourcer. Planken er lavet af Moso bambus, den hurtigst voksende plante på jorden. Hver stamme kan høstes efter 5 år, og planten fortsætter med at vokse .
CO2-neutral. Officiel LCA og kulstof undersøgelser (ISO 14040/44) bekræfter at Bamboo X-treme® er CO2 neutral over hele livcyklsusen.
Brandsikker. Opnår flammesprednings indeks Klasse A efter amerikansk standard ASTM E84 og brandmodstand klasse Bfl-s1 følgende EN 13501-1 kan derfor anvendes i offentlige projekter.


MOSO Bamboo X-treme® solid udendørs unik beklædning produkt

MOSO® Bamboo X-treme® beklædning er et solidt Thermo-Density® udvendigt bord, fremstillet af komprimerede bambusstrimle. En speciel, patenteret varmebehandlingproces ved 200 ° C giver MOSO® Bamboo X-treme® den højeste holdbarhedklasse i de relevante EU-normer, øger stabiliteten og densiteten og dermed hard-heden. I modsætning til andre træprodukter opnår dette produkt endvidere brandmodstand klasse B-S1-D0 (EN 13501-1) uden imprægnering med dyre og miljøskadelige brændhammere. MOSO® Bamboo X-treme® beklædning er tilgængelig i 2 former: en rebated profil og en trapezform. Den førstnævnte er monteret med godt stærkt fastgøresesanordninger (18 mm) og skruer og sidstnævnte med skruer. Ligesom alle ubehandlede tropiske hårdttræarter bliver MOSO® Bamboo X-treme®, når den udsættes for udendørs forhold, grå over tid, hvilket skaber et meget naturligt udseende.

For mere information om alle MOSO® Bamboo X-treme® beklædnings modeller venligst se dette link EN-Cladding_Booklet_Bamboo_X-treme_2021_LQ

For at se alle miljøvenlige MOSO® Bamboo X-treme® produkter tekniks referencer henvises til vores producentens brochure 1- MOSO Bamboo X-treme are installered above 3 mil.kvm in 50 countries worldwide around

Venligst også læst artiklen om miljø-vendlige MOSO® Bamboo X-treme® terrassebraedder og andre bambusgulve i den Danske Byggebranche største webportal: http://www.byggematerialer.dk/moso-miljorigtige-bambus-gulve-og-terrassebraedder-122747/nyhed.html 


VENLIGST SE NEDENFOR ALLE FOR SALGS MOSO UDENDØRS BAMBUS MASSIV TERRASSEBRÆDDER OG BAMBOO X-TREME® SOLID UDENDØRS BEKLÆDNING MATERIALE 

Tilbud
134.00 DKK
Tilbud
206.00 DKK
Tilbud
112.50 DKK
Tilbud
Tilbud
158.00 DKK
Tilbud
95.00 DKK

Bamboo X-treme

WOCA Terrasse Rens

498.60 DKK
Tilbud

Bamboo X-treme

X-TREME ENDE PROFIL

116.00 DKK
Tilbud
137.00 DKK
Tilbud
137.00 DKK
Tilbud
179.00 DKK
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud