Erhverv   

Vi hjælper private og offentlige virksomheder overalt i Danmark med store og små bygge og renoveringsopgaver.

Vi samarbejder også med danske håndværkere, arkitekter, ingeniører og kan tilbyder dig, som vores erhvervskunde, en række fordele. Du får blandt andet adgang til vores store sortiment på vores MOSO bæredygtige bambus produkter som er gulve, paneler, massive bjælker og bordplader, terrassebrædder, tilbehør og plejemidler osv. formålet til erhvervskunder.

Læs her om alle vores producentens MOSO bambus produkter her http://www.moso.eu/en/products

rrr-001

Er du erhvervs kunde med byggeriprojekt i Danmark, og ønsker du større økonomisk frihed til at handle, kan vi tilbyde fornuftige priser med god rabat.

Vores MOSO bambusgulve og andre bæredygtige byggematerialer topkvalitets og er produceret til den skandinaviske klima, og er prismæssigt billigere i forhold til lignende gulve fra andre producenter. Vores produkter er miljøvenlige og bæredygtige til indendørs og til udendørs brug, for eksempel til dekorative udseende af bygninger mm.

Alle Moso produkter du kan se ved at klikke her All MOSO Products-Catalogue som er tilgængelige fra lager fra hovedkvarteret i nærheden af Amsterdam eller fra filialer i Barcelona. For at sikre tilgængelighed af alle Moso produkter i hver region i verden, har Moso udviklet et omfattende netværk af partnervirksomheder og førende distributører.

På grund af sin lange erfaring i bambus industri, Moso er i stand til at udvikle unikke, skræddersyede bambus designløsninger som møde usædvanligt høje krav til kunder fra industrien for erhvervs produkter fordi i industribygninger, såsom togstationer, fabrikker, stor butikker og lager, boliger og offentlige bygninger er det vigtigt, at der anvendes kun de rigtige bæredygtige og miljøvenlige produkter samt at gulvbelægningerne er tilpasset den belastning, som gulvet skal kunne tåle. Der er ingen andre selskab tilgængelig i hele verden som er Moso International BV der matcher den brede – og stadig voksende – sortiment i top kvalitet bambus design og konstruktion produkter til private og erhvervs brug som er de moso art bambustræ økologiske-vendlige og bæredygtige produkter: plankegulve, parket og terrassebrædder samt bambus paneler, bjælker, plader .

Vi har ingen lagerbinding og ingen fysiske forretninger, så derfor behøver vi ikke have samme høje priser som de fysiske byggemarkeder og gulvbutikker, da alle gulve sendes direkte fra vores leverandør MOSO, der har flere års erfaring med fremstilling, salg og pleje af trægulve. Vi levere varer overalt i Danmark.

Vi, i kooperation med Moso, er de rigtige fagfolk der ved hvad der skal til, for at dit byggeprojekt bliver en succes.

Derfor arbejder vi tæt sammen med vores hollandske producent MOSO og tilbyder at de fleste produkter kan fremvises i vores hjemmeside Erhvervs Bambus Produkter

Har du behov for at se produkter i virkeligheden, kan du kontakte os for at lave nærmere aftale, hvor vi kan sende vareprøver, holde konsulent møder eller hvor vi i fællesskab kan besøge vores producenters stor showroom og faciliteter i Holland.

For en fuld oversigt over referencer og inspirerende bambus design applikationer henvises til Moso’s hjemmeside, hvor du kan finde informationer om alle de udførte projekter af vores producent MOSO  i forskelige EU-lande, som du kan se ved at klikke her  Moso Byggeriprojekter Referencer

Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne i dit område og for at få et godt og uforpligtende tilbud.[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]