GRAND KOLLEKTION | MOSO BAMBUS SOLIDA

MOSO® Bamboo Solida er unik for sin hårdhed samtidig med være fuldt økologisk, bestående af 100% bambusfibre. Den store etage brædde er udstyret med et klik system, der giver et hurtigt og flydende installation. Få inspiration i denne brochure https://www.moso.eu/index.php/en/direct-download/2642/MOSO_BRO_Bamboo-Solida-2016_EN_LQ.pdf om alsidigheden af dette rock-hård kollektion!

Bambus Solida er speciel, takket være den enorme hårdhed. Derudover består Bamboo Solida af 100% bambusfiber og er derfor også et meget økologisk valg.
De store gulv afsnit er udstyret med et kliksystem, der giver hurtig, flydende installation. I træ-look-varianten presses et unikt træ korn ind i overfladen af ​​tætheden materialet ved hjælp af store ruller ruller. I den finskåren udgave opnås et vejret, vintage udseende ved hjælp af en sav.

MOSO® Bamboo Elite er unik for sin hårdhed derfor denne gulvetype kan installeres – under visse omstændigheder betingelser – på varmt vand gulvvarme.
For more information venligst læst med at trykke her MOSO Bambus Installation og Gulvvarme

Den komprimerede high density tilbydes i forskellige sorte, som du kan se her på siden https://www.moso.eu/en/products/flooring/bamboo-solida , Bamboo Solida er endnu hårdere end de hårdeste tropiske hårdttræs arter og kan derfor anvendes i høj trafik områder i kommercielle og andre byggeri projekter. Desuden er alle Moso bambusgulve har et meget tykt toplag, hvilket betyder, at gulvet kan slibes adskillige gange over tid.

Bambus Solida gulvet fås i naturlig og karamel og i andre forskellige farver. For at se gulve og priser venligst besøge vores web-butikkers side Bambus Solida Gulv